zondag 19 oktober 2014

5 herfstvakantie tips

hallo allemaal,
Herfst.. tja we kennen het gevoel allemaal. De zomer is net voorbij je badkleding, korte broekjes, slippers en topjes kunnen weer ver achter in de kast worden opgeborgen. Ik zit zelf altijd in een soort van herfstdip. Elk seizoen heeft zijn voor en na delen maar in de herfst lijkt alles saai, droevig, nat en koud te zijn en dan heb je natuurlijk de herfstvakantie. Een aantal zullen snel naar het buitenland vertrekken, heerlijk even er tussen uit! Blijf je deze vakantie in je eigen land? Dan heb ik een aantal vermakende dingen op een rijtje gezet. 

1) roomdecoration
Je kunt je kamer eens wat veranderen. Misschien wel het seizoen als thema. Weet je geen leuke, creatieve diy's (do it yourself's) dan kun je op youtube genoeg inspiratie op doen. 

2) kledingkast organizen
Iedereen heeft weleens last van een on-opgeruimde, rommelige kledingkast. Trek alles er uit en hang/leg alles met de zelfde kleur of eigenschappen bij elkaar (dit hoeft niet persee natuurlijk) 

3) Starbucks
Niks is lekkerder dan een beker Starbucks. Er staan recepten op internet. Vermakend en ook nog eens heel erg lekker!

4) blog/youtube 
Begin je eigen persoonlijke stukje internet. Denk er goed over na want het spendeert veel tijd. 

5) nails
Lak je nagels in een mooi kleurtje en maak er kleine kunstwerkjes van. Denk eens aan halloween of bladeren? Super leuk en erg creatief.

tot slot nog een paar plaatjes ter inspiratie!

add a caption

crazy

Untitled

Talk.


NOT MY PICITURE

Liefs, Julia

Geen opmerkingen:

Een reactie posten